Vintti

Tässä Hetkessä ry:n toimitila Vintti sijaitsee Karjasillalla, Ketokatu 8. Vintillä toimii hyvinvointialan yrittäjiä, vinttiläisiä.  Voit vuokrata Vintin ryhmätilaa koulutuksiin ja ryhmien ohjaamiseen. Ryhmätilaan sopii tuolien kanssa n.20 hlö ja alustojen kanssa n.10 hlö.

Vinttiläiset

Anki Luci Maria Kauranen

Intuitiivinen parantaja, shamaani, kanavoija ja kognitiivinen psykoterapeutti.

Teen Vintillä intuitiivisia energiahoitoja, shamaanin vastaanottoa ja psykoterapiaa. Pidän henkisiä koulutuksia, parannusiltoja ja Shamanistisia seremonioita.

Inga Söder

Energiahoidot - Energiavalmennukset

Teen elämänvoimaa lisääviä hoitoja Solar Fusion Treatment -vihkimyksillä sekä konsultoivia energiahoitoja, joissa hoidon jälkeen saat mukaasi sinulle räätälöityjä harjoitteita oman voimasi ylläpitämiseen arjessa.

* Energiahoidot
* Konsultaatiot
* Energiaillat

Tällä hetkellä ryhmäkoulutustarjontaani kuuluvat Energiaillat.

https://www.instagram.com/ingasoder/

https://ingasoder.fi/

Zion Serafina Sipola

Olen Zion Serafina Sipola, Kundalinireikimaster sekä Sekhemmaster. Työskentelen moninaisesti ihmisten parissa intuitiivisena parantajana. Teen energiahoitoja, ääniparannushoitoja, valokieliaktivointeja ja koulutan uusia Sekhem-energiahoitajia. Järjestän workshoppeja ja henkilökohtaisia valmennuksia, pidän seremonioita jne. Teen myös tilauksesta valokielitaidetta. Työskentelen yhdessä valomaailman auttajien kanssa ja käytän työssäni hyödyksi auki olevia selväaistejani.
 
Minulle työssäni tärkeää on kohdata jokainen ihminen tasavertaisena ja muistuttaa siitä valtavasta potentiaalista, mikä sisällämme on. Jokaisen meidän sisällä on parantaja ja tuota parantajaa aktivoimme hereille poistaen mielen-energian- ja tunnepuolen esteitä todellisen voiman ja viisauden tieltä. Olen kiitollinen, että saan toteuttaa sieluntehtävääni tämän työni kautta. Minulla on myös youtube-kanava nimeltään: Rakkauden kanava, missä jaan tietoa henkisestä kasvusta, energiasta, tietoisuudesta ja myös energiahoitovideoita.


Mervi Valjus

YinZen

Tarjoan lempeää läsnäoloa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia sinulle:
*Access Bars® -hoidot
*Äänimaljahoidot ja sointukylvyt
*Nada-korva-akupunktio
*Asahi terveysliikunta
*lempeä jooga ja yksilöille jooga-valmennus
*Seksuaalineuvonta
*Tyhy-hetket yrityksille ja yhteisöille

Olen vuosien saatossa kouluttautunut länsimaisen lääketieteen (sairaanhoitaja, Yamk), seksuaalineuvonnan kuin täydentävien hoitojen puolelta.

Henna-Riikka Tiri

Itsemyötätunto, autenttisuus, nautinto, ilo, intuitio, luovuus, erottamattomat asiat ja omistautuminen elämisen kokemiseen lempein arvokkain askelin
* Energia- ja luontaishoidot ja kurssit
* Äänimaljarentoutukset
* Ekstaattinen tanssi
* Tietoisuustaidot
* Kosketus luontoon
* Yksilöidyt kohtaamiset
* Kurssit
* Luennot
* Tapahtumat

Petri Teivonen

Henkisesti kauan nupuillaan ollut ihminen, joka viimein on saanut juurensa Äiti Maan rakkaudelliseen maaperään ja Universumin hellään huomaan. Palava halu auttaa ihmisiä heidän tiellään hyvinvointiin. Olipa kysymyksessä sitten fyysiset tai psyykkiset haasteet.  
 · Energiahoito 
· Intialainen päähieronta
 · Reiki -energiahoito
 · Liikkuvuusvalmennus
 · Faskia eli lihaskalvohieronta

https://www.kiwotsukemasu.fi/

Susanna Söder

Rakastava ja intuitiivinen ihminen. Teen maailmasta parempaa paikkaa työlläni jokapäivä ja olen sieluntehtävästäni kiitollinen. Parannan ja tarjoan ohjausta ja tukea omavoimaisempaan elämään ja läsnäoloon itsensä kanssa.

Pedagoginen päätyöni on muualla, joka myöskin on ohjausta ja eheytystä ihmiskasvussa, mutta Vintillä keskityn
* Äänimaljarentoutuksiin ja -hoitoihin (yksin tai ryhmässä)
* Löytämään oman hengityksesi (ankkuriyhteys sielusi ja kehosi välillä)
* Äänenkäytön ohjausta puheeseen ja ilmaisuun iltaisin ja viikonloppuisin
* Laulutunnit ovat mahdollisia sitten toisissa tiloissa kuin vintillä.

Olen enemmän kuin CV:ni, mutta ehkäpä se kertoo sinulle tarvittavaa tietoa mihin myös voit pyytää konsultaatiota…
 • Musiikin aineenopettaja (FM) • Musiikkipedagogi, musiikin varhaiskasvatus ja viulunsoitto • Orkesteri- ja yhtyemuusikko • Complete Vocal Technique – valtuutettu opettaja

Energi-Soiva Tila
susanna.soder(a)protonmail.com

Minna Karppinen

Sydämen Voima

Voimaannuttavat aromaattiset hieronnat ja hoidot, VitaFlex -hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Raindrop-hoito, Pururelax tunnit ja kasvojooga ohjaus. Aromaattisia hierontoja ja hoitoja tehdessä luotan intuitiiviseen ohjaukseen, selvätuntoisuuden kautta.

Valon Välke

 Olen Marianne Inkala, energiahoitaja joka hoitaessaan käyttää intuitiivisesti Reconnection Healing- menetelmää ja Reikihoitoa.

Kuljin pitkään kiemuraista ja kivikkoista polkua pitkin. Toivoin ja pyysin elämääni jotain, jonka tunsin siitä syvästi puuttuvan. Pyyntöni kuultiin, henkinen polkuni avautui ja elämääni löytyi aivan uudenlainen valo! Teen hoitoja ilosta ja rakkaudesta käsin. Nautin parantavan energian siirtymisestä hoidettavaan. Aivan erityistä iloa saan siitä, kun saan auttaa hoidettaviani matkalla kohti itsensä näköistä elämää ja voin auttaa jokaista oman polkunsa kulkemisessa. Odotan juuri sinua hoitohuoneelleni!


Parkkipaikkoja löytyy tienvarresta sekä kiinteistön vierestä.

Sisäänkäynti kiinteistön päädystä olevasta ovesta.

Vintin ryhmätilan vuokrahinnat

Ryhmätilaan sopii tuolien kanssa n.20 hlö ja alustojen kanssa n.10 hlö.

Arki-iltavuokra kello 18-21 (3 tuntia) 20€  Tässä Hetkessä jäsenille 15€ c.

Viikonloppuvuokrat: Päivävuokra lauantailta tai sunnuntailta 50€ Tässä Hetkessä jäsenille 40€
Puolen päivän vuokra lauantailta tai sunnuntailta 30€ Tässä Hetkessä jäsenille 20€

Tuntivuokrat ma-pe ennen kello 18
 1 tunti 10€
Puoli päivä 20€
Koko päivä 30€

Kysy vapaita aikoja Katilta p.0405472739 tassahetkessa.ry(at)gmail.com