Vintti

Tässä Hetkessä ry:n toimitila Vintti sijaitsee Karjasillalla, Ketokatu 8. Vintillä toimii hyvinvointialan yrittäjiä, vinttiläisiä.  Voit vuokrata Vintin ryhmätilaa koulutuksiin ja ryhmien ohjaamiseen. Ryhmätilaan sopii tuolien kanssa n.20 hlö ja alustojen kanssa n.10 hlö.

Vinttiläiset

Anki Luci Maria Kauranen

Intuitiivinen parantaja, shamaani, kanavoija ja kognitiivinen psykoterapeutti.

Teen Vintillä intuitiivisia energiahoitoja, shamaanin vastaanottoa ja psykoterapiaa. Pidän henkisiä koulutuksia, parannusiltoja ja Shamanistisia seremonioita.

Inga Söder

Energiahoidot - Energiavalmennukset

Teen elämänvoimaa lisääviä hoitoja Solar Fusion Treatment -vihkimyksillä sekä konsultoivia energiahoitoja, joissa hoidon jälkeen saat mukaasi sinulle räätälöityjä harjoitteita oman voimasi ylläpitämiseen arjessa.

* Energiahoidot
* Konsultaatiot
* Energiaillat

Tällä hetkellä ryhmäkoulutustarjontaani kuuluvat Energiaillat.

https://www.instagram.com/ingasoder/

https://ingasoder.fi/

Henna-Riikka Tiri

Itsemyötätunto, autenttisuus, nautinto, ilo, intuitio, luovuus, erottamattomat asiat ja omistautuminen elämisen kokemiseen lempein arvokkain askelin
* Energia- ja luontaishoidot ja kurssit
* Äänimaljarentoutukset
* Ekstaattinen tanssi
* Tietoisuustaidot
* Kosketus luontoon
* Yksilöidyt kohtaamiset
* Kurssit
* Luennot
* Tapahtumat

SirpaRaitimo Art

Olen Sirpa Raitimo, suurella sydämellä työtäni tekevä taiteilija, valokuvaaja ja runoilija, sekä meedio ja henkiparantaja.

Olen kovan koulun elämässäni käynyt päästäkseni tähän pisteeseen. Löytääkseni tieni sydämeeni, omaan voimaani. On tarvittu monta nahan luontia, monta tuhkasta nousua, halua eheytyä, tulla kokonaiseksi. Löytää oma paikkansa.

 Nyt voin vihdoin todeta löytäneeni sen. Saan tehdä työtä jota rakastan ja joka antaa minulle joka päivä enemmän. Saan tuoda taiteellani iloa ja hyvää mieltä, voimauttaa. Meediona ja henkiparantajana voin auttaa ja tuoda lohtua. Helpotusta surutyöhön, ymmärrystä henkimaailman läsnäoloon. Välittää rakastavaa energiaa ja viestejä. Kaiken tekemiseni perusta on rakkaus sekä aito välittäminen ja halu auttaa.

Petri Teivonen

Henkisesti kauan nupuillaan ollut ihminen, joka viimein on saanut juurensa Äiti Maan rakkaudelliseen maaperään ja Universumin hellään huomaan. Palava halu auttaa ihmisiä heidän tiellään hyvinvointiin. Olipa kysymyksessä sitten fyysiset tai psyykkiset haasteet.  
 · Energiahoito 
· Intialainen päähieronta
 · Reiki -energiahoito
 · Liikkuvuusvalmennus
 · Faskia eli lihaskalvohieronta

https://www.kiwotsukemasu.fi/

Saariniemi Elina Vilhelmiina

Energiahoito
Energiahoitoa asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi soveltaen intuitiivisesti BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää sekä muita omaksumiani energiahoitotekniikoita.

Kvanttihypnoosihoito Rakkaudellinen ja turvallinen matka oman sisäisen viisauden äärellä, josta on mahdollista saada syvällistä ymmärrystä, ohjausta ja hoitoa oman elämänsä lukkoihin ja pohdituttaviin asioihin.

Hoidot Valon Vintillä, Ylikiimingissä ja etäyhteydellä

Minna Karppinen

Sydämen Voima

Voimaannuttavat aromaattiset hieronnat ja hoidot, VitaFlex -hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Raindrop-hoito, Pururelax tunnit ja kasvojooga ohjaus. Aromaattisia hierontoja ja hoitoja tehdessä luotan intuitiiviseen ohjaukseen, selvätuntoisuuden kautta.

Parkkipaikkoja löytyy tienvarresta sekä kiinteistön vierestä.

Sisäänkäynti kiinteistön päädystä olevasta ovesta.

Vintin ryhmätilan vuokrahinnat

Ryhmätilaan sopii tuolien kanssa n.20 hlö ja alustojen kanssa n.10 hlö.

Arki-iltavuokra kello 18-21 (3 tuntia) 20€  Tässä Hetkessä jäsenille 15€ c.

Viikonloppuvuokrat: Päivävuokra lauantailta tai sunnuntailta 50€ Tässä Hetkessä jäsenille 40€
Puolen päivän vuokra lauantailta tai sunnuntailta 30€ Tässä Hetkessä jäsenille 20€

Tuntivuokrat ma-pe ennen kello 18
 1 tunti 10€
Puoli päivä 20€
Koko päivä 30€

Kysy vapaita aikoja Katilta p.0405472739 tassahetkessa.ry(at)gmail.com