JäsenYritykset

Tälle sivulle tulee näkyville kaikki jäsenyritykset sekä kuvaus heidän toiminnasta ja linkki heidän omille sivuille. Lisäksi näkyvillä on myös mahdollisia jäsenetuja.  Saat jäsenedut näyttämällä sähköistä jäsenkorttia.

Oulu

Sydämen Voima

Voimaannuttavat aromaattiset hieronnat ja hoidot, VitaFlex -hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Raindrop-hoito, Pururelax tunnit ja kasvojooga ohjaus. Aromaattisia hierontoja ja hoitoja tehdessä luotan intuitiiviseen ohjaukseen, selvätuntoisuuden kautta.

Kehon Ääni

laulunopetusta, äänikursseja, Voice Balance-hoitoja

Henna-Riikka Tiri

Kosketus Luontoon
Valon, Rakkauden ja Jumalallisen Läsnäolon kanava

Itsemyötätunto, autenttisuus, nautinto, ilo, intuitio, luovuus, erottamattomat asiat ja omistautuminen elämisen kokemiseen lempein arvokkain askelin

* Energia- ja luontaishoidot ja kurssit
* Äänihoidot
* Ekstaattinen tanssi
* Yksilöidyt kohtaamiset
* Luennot – Ihmisyyden Syvyys
* Tapahtumat - Irtipäästöt
* Kurssit

Care&Colonic

Täydentävät hoitomuodot Colonic-terapia eli paksusuolen hoito vesihuuhtelulla. Tehokas aineenvaihdunta hoito joka auttaa kehoa toipumaan tulehduksista ja muokata tehokkaasti suoliston mikrobiomia. Hoitoon liittyy läheisesti ravitsemus- ja elämäntapa ohjaus. Access Bars®️ kosketus-energiahoito sekä muita Access Conciousness keho hoitoja. Ne lisäävät tietoisuutta ja auttavat vapautumaan kehoa ja mieltä jumeista ja rajoituksista. Toimin myös Access Bars®️ Facilitaattorina (Bars koulutus)

Yoga Feenix

Jooga- ja hyvinvointipalveluita vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä! Yoga Feenix järjestää joogatapahtumia, kursseja sekä retriittejä mm. Iso-Syötteellä, Ylläksellä, Ukkohallassa sekä Rokualla. Joogamatkoja järjestämme Kreikkaan kaksi kertaa vuodessa yhteistyössä matkatoimisto Nazarin kanssa.

Jäsenetu Yhdistyksen jäsenille jooga/rentoutumispaketit ryhmille -10%. Henkilökohtainen joogaohjelma -10%

Kati Kanniainen

Momentori

Hyvinvointivalmentaja, energiahoitaja, kouluttaja, tapahtumajärjestäjä

Jäsenetu
Energiahoidot -15% + tapahtumakohtaiset jäsenedut

https://www.ilonvalkeat.info/1_9_kati-kanniainen.html

Saranpääte Oy

Eija Saranpää
kirjanpito, taloushallinto ja laskutuspalvelut
p. 0407349004
saranpaate@gmail.com

Venka&Vinka

Ekologisia koruja ja asusteita kierrätysmateriaaleista.

Jäsenetu: 10% alennus tuotteista

Sydämen Toive

Sydämen Toive tarjoaa elämäntaito- ja hyvinvointivalmennusta, -koulutusta ja muita hyvinvointipalveluja. 
- Sydämen toive 
-valmennus 
- Yinjooga, Yoga Yinful, Soundful Yin 
- Äänimaljahoidot ja sointukylvyt
 - Mindfulness
 - Enneagrammi
 - Hyvinvointipäivät ja retriitit 

Tiina on Positive Psychology Coach®, Mindfulness-tunnetaitovalmentaja, EIF-Enneagrammiohjaaja®, Yoga Yinful®-ohjaaja, Soundful Yin®-ohjaaja, äänimaljahoitaja ja KM, luokanopettaja. 

Jäsenetuna yksi tutustumiskerta 10 %:n alennuksella valmennukseen, sointukylpyyn tai joogatunnille.


FB & IG: @Sydamentoive

Sydämenmuotoisen Pilven alla

Kuuletko kutsuni "juuri sinä siellä"? Oletko valmis tutustumaan avoimin mielin intuitiivisesti tekemiini etähoitoihin ja palveluihin.
* Celestial Aura Healing energiahoito
* Solar Fusion Treatment energiahoito
* Enkeli-kristallienergiahoito
* Kanavointi
* Eläinkommunikointi
* Eläimen energiahoito
- Molemmissa riittää eläimen kuva, nimi ja tieto onko elossa vai edesmennyt. Sanoitan ääniviestillä mitä eläin juttelee tai tuntee.

Kaikki palveluni 70€/kpl 60 min.Tilatessasi eläinkommunikoinnin ja eläimen energiahoidon samalla kertaa saat alennuksen hintaan 112€/120 min (ovh. 140€, -20%)

Tilaukset ja tiedustelut: Whatsapp viestillä tai puhelimitse/viesti. Puh. 044-9887611 (Pia)

Pororajan Body

Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoito soveltuu erinomaisesti, jos elämääsi rajoittavat ja huolestuttavat kaikki gynekologiset häiriöt, kuten vuotohäiriöt, runsaat ja kivuliaat kuukautiset, liian pitkä vuoto, raskaaksi tulemisen haasteet tai kuukautisten alkamattomuus nuorilla ennen 18-vuoden ikää. 

Lisäksi palveluihin kuuluu kivunhoito akupunktiota ja hierontaa hyödyntäen, kuten olkapääkivut, jäätynyt olkapää, lapaluun takana olevat kivut, iskiaskivut, polven nivelrikkokivu, erilaiset pääkivut, myös parhaillaan olevan pääkivun helpottaminen sekä purentalihasten hieronta suun sisä- ja ulkopuolelta. 

Jäsenetu
Pororajan pää- ja kasvohieronta 30 € (norm. 35 €)

Gava Care

Tuntuuko sinusta, että kaikki mahdolliset hyvinvointi- ja hemmotteluhoidot on kokeiltu? Irtaantuminen stressistä ja arkisista paineista voi olla välillä kovin vaikeaa. Gava Care tarjoaa teille erilaisia vaihtoehtoja rentoutumiseen esimerkiksi aroma- ja öljyhieronnan kautta. Tarjoan erilaisia sidontoja (Shibari, Kinbaku). ​ Opetan sidonnan alkeita yksilöille ja pariskunnille, taikka jos haluatte tulla isommalla ryhmällä (esim polttarit tai työyhteisö) niin sekin onnistuu. ​

Tuoksujen, tunteiden ja aistikokemusten kautta saatte varmasti uudenlaista ajateltavaa. Miettikää kuinka köydet kiristävät kehoanne, uppoatte meditatiiviseen tilaan rauhallisen musiikin soidessa taustalla, ja makea suitsuke taikka aromadiffuuseri hellii aistejanne. ​

Kaikki kokemukset ja toiveet suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan, oli se sitten hempeää sitomista, taikka uppoutumista syvemmälle painostavan tunnelman ja tiukemman sidonnan kautta. ​ Tulevan vuoden aikana pyörähtää käyntiin myös monisuhteisten workshopit ja mahdolliset retriitit! ​ Kaikki palvelut tapahtuvat kotonani, turvallisessa tilassa sekä luottamuksella.

Alennus jäsenille:
 -10% kaikista palveluista.

Saariniemi Elina Vilhelmiina

Energiahoito
Energiahoitoa asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi soveltaen intuitiivisesti BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää sekä muita omaksumiani energiahoitotekniikoita.

Kvanttihypnoosihoito Rakkaudellinen ja turvallinen matka oman sisäisen viisauden äärellä, josta on mahdollista saada syvällistä ymmärrystä, ohjausta ja hoitoa oman elämänsä lukkoihin ja pohdituttaviin asioihin.

Hoidot Valon Vintillä, Ylikiimingissä ja etäyhteydellä

Jäsenetu: 15 %:n alennus ensimmäisestä energiahoitokerrasta

YinZen

Kokonaisvaltaista hyvinvointia sinulle:
* Access Bars®️-hoidot
* Äänimaljahoidot ja sointukylvyt
* Nada korva-akupunktio
* Asahi terveysliikunta
* lempeää joogaa
* Seksuaalineuvonta
 * tyhy-hetket yrityksille

Jäsenetu - 10 %

SirpaRaitimo Art

Taide ja luovuus, käsillä tekeminen, on monessa mielessä lähellä sydäntäni. Kuvataide, runous, polttopiirtotaide, sekä syntyypä käsistäni myös rakastettavat Hyvänmielen saunatontut.
 *Tilauksesta muotokuvat eläimistä ja ihmisistä. 
*Kuksat polttopiirrettynä sinun omista kuvista. Mahdollisuus kuvittaa myös sinun jo olemassa olevaan kuksaan. 
*Kurkkaa myös verkkokauppaani! 

Henkimaailma on tärkeä osa jokapäiväistä elämääni. Rakastan työskennellä heidän ohjauksessaan, kanavana ja viestintuojana, parantavan energian välittäjänä.
*Yksityismeedioistunnot, joko hoitohuoneellani tai etänä.
*Ryhmämeediotilaisuudet, voit varata minut omaan tilaisuutesi, kotiisi, juhliisi tms.
*Yleisömeediotilaisuudet
*Henkiparannushoidot lähi- ja aukohoitona. 
*Eläinten energiahoidot 

Kaiken tekemiseni perusta on rakkaus sekä aito välittäminen ja halu auttaa. Siksipä uusin palveluni sopiikin täydentämään tätä kaikkea. 
*Ystävä ja arjen apu- palvelu 

Jäsenetu - 10 %

sirparaitimoart@gmail.com
p. 040037418
https://www.sirparaitimoart.fi/

Valon Välke

Valon Välkkeestä saat kokonaisvaltaista energiahoitoa Reconnection Healing-menetelmää hyödyntäen. Olet sydämellisesti tervetullut parantaviin energioihin!

Alennus jäsenille:
Tutustumistarjouksena yksi 60 min energiahoito 50€ hintaan (ovh. 69€).

KS Kauneusshop

Tuotamme suomalaista CHOICE Finland kosmetiikkaa sekä suomalainen ja funktionaalinen JOY of Finland korumallisto.

Tmi Tiiamente

Joogaa, sointukylpyjä ja äänimaljahoitoja. Pääsääntöisesti pidän tunteja ja tapahtumia omassa joogastudiossani JoogaVilla Mäntylässä, Jäälissä. Pyynnöstä voin järjestää tunteja myös toisaalla niin ystävä- kuin työporukoille.

Alennus jäsenille
Tutustumiskäynti JoogaVilla Mäntylässä 5€. (koskee viikkotunteja) Muista hinnoista -10%.

Sirpa Helander

Ratkaisukeskeiset valmennukset ja Access Bars -energiahoidot. Autan sua löytämään persoonasi vahvuudet ja elämäsi voimavarat. Valmennukseeni olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Alennus jäsenille:
 -10% kaikki palvelut

Taigatango Oy

 Olemme Riikka, laulupedagogi ja taiteen maisteri, sekä pianisti--laulaja & tunnekehon tulkitsija Hannu. Riikalle opetuksen lähtökohtana on oppijan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja vapaan äänen tiellä olevien kehomielen solmujen availu kehotietoisuutta kehittäen. Laulajan ikä, tausta tai musiikkimaku eivät ole kynnyskysymys. Riikka vetää myös ääni-improvisaatiota ja kouluttaa kuoroja. Viihdepianisti Hannu keikkailee muusikkona ja säestää itsensä lisäksi laulun harrastajia ja livekaraoke / toivelauluryhmää. Lisäksi Hannu tekee tunnekehon skannauksia aistien energioita käsillään. Tunnekehon skannaus on tiedostamisen apu, jonka tarkoitus on auttaa asiakasta syventämään tietoisuuttaan tunteiden kehollisuudesta sekä tukoksista energian virtauksessa. Kehon viestit välittyvät hänelle sanojna, väreinä, kuvina ja aistimuksina, jotka hän tulkitsee kauniisti kielelliseen muotoon. 

Jäsenetu -10% tunnekehon skannauksesta ja laulutunneista 

Kempele

Kiwotsukemasu

Hermoratahieronta, Champissage (intialainen päähieronta) klassinen hieronta, faskia- eli lihaskalvohieronta ja reiki.

Jäsenetu: -10 % hinnastohinnoista

Tampere

Esoteeriset alkemistit

Olen Jan-Mikael Maros, toimin jalokiviterapeuttina ja parantajana yhdistyksessä esoteeriset jalokivet sekä olen pitkän linjan kivimies ja myös elämänenergioiden tutkija. Pidämme kodissamme myös pientä kivipuotia. Koko elämäni ajan kiinnostuksen kohteena on myös ollut IHMINEN.

Turku

Tarot Tuula

Tarot tulkinnat
Riimut
Merirumpu
Meditoinnit (mm. Luonnossa)
Entiset Elämät
Kadonneiden esineiden löytäminen
Enkeleiden viestit

YritysJäseneksi liittyminen