JäsenYritykset

Tälle sivulle tulee näkyville kaikki jäsenyritykset sekä kuvaus heidän toiminnasta ja linkki heidän omille sivuille. Lisäksi näkyvillä on myös mahdollisia jäsenetuja.

Oulu

Sydämen Voima

Voimaannuttavat aromaattiset hieronnat ja hoidot, VitaFlex -hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Raindrop-hoito, Pururelax tunnit ja kasvojooga ohjaus. Aromaattisia hierontoja ja hoitoja tehdessä luotan intuitiiviseen ohjaukseen, selvätuntoisuuden kautta.

Elämänmakuinen ihminen

Minna Hanhela - Näkijä, energiahoitaja ja hyvinvointivalmentaja. Selvänäköiset energiahoidot, ratkaisukeskeiset valmennukset, selvänäköinen ohjaus/tulkinnat.

Jäsenetu
Yhdistyksen jäsenille tutustumistarjouksena yksi Selvänäköinen energiahoito + keskustelu 90 min (98 eur), 60 min hoidon hinnalla 80 eur (sis. alv 24%). Tarjous koskee myös "vanhoja" asiakkaita. Etusi 18 eur. Ilmoita ajanvarauksen yhteydessä koodi TÄSSÄHETKESSÄ21. Lämpimästi tervetuloa!

Katso lisätiedot ja ajanvaraus

Rakkauden Kanava

Zion Serafina on intuitiivinen näkijä ja parantaja. Zion tekee erilaisia energiahoitoja, rumpu-ja äänihoitoja, konsultaatioita, tulkintoja, kursseja ja valmennuksia.

Kehon Ääni

laulunopetusta, äänikursseja, Voice Balance-hoitoja

Henna-Riikka Tiri

- Kosketus Luontoon -

* Henkinen hyvinvointi
* Energia- ja luontaishoidot
* Ajaton viisaus
* Kaikilla aisteilla
* Irtipäästäminen ja just NYT hetki

KaikuArt

Taiteilija Sanna Anttonen. Kauniita ja yksilöllisiä sisustustauluja

Heal2Create

Parantavaa intuitiivista taidetta, sielunmaisemia ja taidepajoja taiteilijanimellä TuijaTellervo Art. Luonto-ohjaaja, sienineuvoja, ayurvedinen hieroja ja turvehoitaja. Luonto-ja hyvinvointitapahtumia yhteistyössä pienyrittäjien kanssa.

Care&Colonic

Täydentävät hoitomuodot Colonic-terapia eli paksusuolen hoito vesihuuhtelulla. Tehokas aineenvaihdunta hoito joka auttaa kehoa toipumaan tulehduksista ja muokata tehokkaasti suoliston mikrobiomia. Hoitoon liittyy läheisesti ravitsemus- ja elämäntapa ohjaus. Access Bars®️ kosketus-energiahoito sekä muita Access Conciousness keho hoitoja. Ne lisäävät tietoisuutta ja auttavat vapautumaan kehoa ja mieltä jumeista ja rajoituksista. Toimin myös Access Bars®️ Facilitaattorina (Bars koulutus)

Tariakaari

Lempeää kehon ja mielen hoitoa
- Intuitiiviset energiahoidot
- Äänimaljahoidot ja sointukylvyt
- Intialainen päähieronta
- Luontoyhteysohjaus

Pohjolan Lähiruoka

Laadukkaiden elintarvikkeiden osto, myynti ja kuljetus.

Jäsenetu
-10% kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Yoga Feenix

Jooga- ja hyvinvointipalveluita vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä! Yoga Feenix järjestää joogatapahtumia, kursseja sekä retriittejä mm. Iso-Syötteellä, Ylläksellä, Ukkohallassa sekä Rokualla. Joogamatkoja järjestämme Kreikkaan kaksi kertaa vuodessa yhteistyössä matkatoimisto Nazarin kanssa.

Jäsenetu Yhdistyksen jäsenille jooga/rentoutumispaketit ryhmille -10%. Henkilökohtainen joogaohjelma -10%

Vuoton Joutsen, luontomatkailupalvelut

Matkaile luomuun !
Tarjolla puhdasta Ravintoa, Ryytiä, Rohtoa ja Rentoutusta. Monipuoliset palvelut sijaitsevat vesistörikkaalla Ylivuoton kylällä Oulun hiljaisuusvyöhykkeellä. Kaikki toiminta perustuu kestävään elämäntapaan, esivanhempien arvoihin tukeutuen – luonnon kestävyys, yhteisöllinen kestävyys, kultturinen ja taloudellinen kestävyys. Sopimuksesta ympäri vuoden majoitus- ja kokouspalvelut, tilavuokraus, ryhmäruokailut, ekokokkauskurssit, saunapalvelut, hyvinvointi- ja itetaidetapahtumat, villikasvi- ja sieniretket ja -kurssit. #Lähiruoka, #Luomu, #Hiljaisuus.
Tarjolla monimuotoista liikkumista luonnossa lihasvoimalla, varattavissa monentyyppisiä ohjelmia. Kanootti- kajakki- ym. välinevuokrausta kuljetuksineen.

Jäsenetu: neuvotellaan palvelu- / ryhmäkohtaisesti.

Shinemeri, Kristiina Laulumaa

Energiahoitaja, pohjana Reconnective Healing (koulutus Budapestissa 2010). Tällä hetkellä tarjolla on etähoitoja ja minut voi kutsua myös kotiin. Energiahoito käy kaikille, myös lapsille ja eläimille. ALH (Angel Light Hypnosis = enkelivalohypnoosi) Enkelihoitaja. Tulossa vuonna 2022.

Laihdutusvalmentaja fyysiseen hyvinvointiin. Tukena painonpudotuksessa ja ruokaremontissa, ohjaten terveellisiin ruokatapoihoin ja painonhallintaan. Minut löytää aina tarvittaessa Oulun Laihduttamolta keskustasta.

Nettikaupassa jokakodin ekologisia tarvikkeita arkeen, sekä hyviä ja hyödylisiä uutisia luonnon tilasta.

Keminmaa

e Coach Marko Vapa

e-Coach on nettivalmennukseen erikoistunut yritys, joka tekee myös värianalyysejä ja kehotyyppitestejä messuilla ympäri Eurooppaa. Toimimme pääasiassa hyvinvointi- ja terveysmessuilla sekä muissa järjestetyissä tapahtumissa.

Jäsenetu: Verianalyysit ja kehotyyppitestit messuilla jäsenille puoleen hintaan.

Tampere

Esoteeriset alkemistit

Olen Jan-Mikael Maros, toimin jalokiviterapeuttina ja parantajana yhdistyksessä esoteeriset jalokivet sekä olen pitkän linjan kivimies ja myös elämänenergioiden tutkija. Pidämme kodissamme myös pientä kivipuotia. Koko elämäni ajan kiinnostuksen kohteena on myös ollut IHMINEN.

Turku

Tarot Tuula

Tarot tulkinnat
Riimut
Merirumpu
Meditoinnit (mm. Luonnossa)
Entiset Elämät
Kadonneiden esineiden löytäminen
Enkeleiden viestit

YritysJäseneksi liittyminen