Ajankohtaista

Ajankohtaista sivulla, jäsenkirjeissä ja somessa julkaistaan Tässä Hetkessä ry:n järjestämiä tapahtumia sekä Jäsenten ja JäsenYritysten tapahtumia sekä Vintillä järjestettäviä tilaisuuksia, joissa on jäsenetu.  Järjestäjä voi itse päättää jäsenedun suuruuden. Ilmoitathan niistä sähköpostiin tassahetkessa.ry(at)gmail.com.

Jäsenilta pe 23.9. klo 18-20

Itsemyötätunto -ilta syyspäiväntasauksen energioissa
Vintillä, Ketokatu 8.

Psykoterapeutti Pirita Kiljunen puhuu aiheesta empatiauupumus ja itsemyötätunto auttajan jaksamisen tukena ja ohjaa myötätunto -meditaation.
Jäsenillat ovat ilmaisia jäsenille ja muille ovimaksu 5€.

Tee- ja kahvitarjoilu.

Mukavaa ja rentouttavaa yhdessäoloa! Keskusteluja ja kohtaamisia.

 Lämpimästi Tervetuloa!

Syksyn Yin jooga ja sointukylpy
To 22.9 klo 18:00-20:00


Vintti, Ketokatu 8, 90140 Oulu
Hinta: 25e (Tässä hetkessä ry:n jäsenet 22e) Hinta sis. alv:n. Voit maksaa paikanpäällä pankkikortilla, käteisellä tai työnantajan yleisimmillä liikuntaeduilla
Syyspäiväntasauksen aikaan siirrymme kiinalaisen lääketieteen elementtiteorian mukaan Metalli-elementin, eli syksyn aikaan. Syksy on aikaa, jolloin luonto ympärillämme hiljenee talvea kohti.

Samalla tavoin meidän ihmistenkin olisi hyvä kääntää huomiomme sisäänpäin ja hidastaa tahtia. Metalli-elementin aika vie meidät miettimään ja harkitsemaan asioista vapautumista ja turhasta irti päästämistä. Soljumme harjoituksessa lempeän yin joogan viipyilevien asanoiden maailmaan.

Teet harjoitusta kuunnellen oman kehosi viestejä ja toiveita. Teet vain sen mikä tuntuu juuri sillä hetkellä hyvältä, antaen itsellesi luvan myös vain levätä jos se palvelee hyvinvointiasi siinä hetkessä parhaiten. Päätämme joogahetkemme sointukylpyyn. Sointukylvyssä voit antaa lempeän äänimaailman johdattaa sinut syvään rentoutumiseen. Koko kehosi voi vapautua jännityksistä, huolista ja arkipäivän kiireen tunnusta. Tapahtuman ohjaa Mervi Valjus. Mervi on sairaanhoitaja sekä rentoutus- ja joogaohjaaja.

Mervin ohjauksesta välittyy lämpö, ammattitaito sekä pilkahdus huumoria. Mukaan ovat tervetulleita kaikki iästä, koosta, kokemuksesta tai notkeudesta riippumatta. Pue yllesi rennot, mukavat ja lämpimät vaatteet. Ota mukaan vesipullo, villasukat, oma alusta sekä kaksi vilttiä ja pieni tyyny (tai jooga bolsteri).

Paikka: Vintti (Tässä Hetkessä ry) Ketokatu 8, 90140 Oulu Aika: To 22.9 klo 18:00-20:00 Hinta: 25e (Tässä hetkessä ry:n jäsenet 22e) Hinta sis. alv:n. Voit maksaa paikanpäällä pankkikortilla, käteisellä tai työnantajan yleisimmillä liikuntaeduilla.

Sitovat ilmoittautumiset:

 Varaa paikkasi pian, tilaan mahtuu max.10hlöä.
IltaValkeat & LimuDisco
La 1.10.2022 klo 19-22
45 Special Saaristonkatu 12

Mukavaa ja rentoa yhdessäoloa messupäivän päätteksi. Messupäivän päätteeksi on mukava kokoontua jakamaan päivän kokemuksia ja viettämään aikaa yhdessä; syömään, tanssimaan ja hengailemaan! Ilta on avoin kaikille! Sisäänpääsy 10€ sis.narikan.

Chakrajooga -Tanja Wunsch

Lempeää liikettä ja läsnäoloa
Su 2.10. klo klo 15.30-17.00
 Oulun steinerkoulu, Isokatu 94
Hinta 25€
-10% Tässsä Hetkessä yhdistyksen jäsenille
Tässä työpajassa keskitymme jooga-asanoiden lisäksi energiakehomme seitsemään päächakraan. Jooga liikkeet vahvistavat ja notkistavat kehoa, hengitysharjoitukset rauhoittavat hermostoa ja tunnin lopussa chakra meditaatio rauhoittaa keho mielen kokonaisvaltaisesti. Aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta et tarvitse. Ota mukaan oma joogamatto (muutamia lainattavissa) ja harjoitteluun sopiva vaatetus.

Ilmoittautuminen alla olevalla linkin kautta


Tässä Hetkessä ry:n jäsenille -10% hinnasta alekoodilla ILOA100
 Verkkokauppa kysyy alekoodia ostaessa, joten tällä saa alennuksen.

Jäsenillat

Jäsenillat ovat klo 18-20 Vintillä, Ketokatu 8.

Jäsenillat ovat ilmaisia jäsenille ja muille ovimaksu 5€.
Tee- ja kahvitarjoilu.
Mukavaa ja rentouttavaa yhdessäoloa! Keskusteluja ja kohtaamisia.

Lämpimästi Tervetuloa!

to 13.10. Lempeästi Terve -ilta. Keskustellaan kokonisvaltaisesta hyvinvoinnista. Mervi Valjus ohjaa Asahi -tuokion.
Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille- ja kuntoisille. Se on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta liikuntaa. Asahi auttaa ihmistä lempeästi ja helposti ylläpitämään ja parantamaan fyysistä terveyttään ja henkistä tasapainoaan. Liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään seisoma-asennossa hitaan hengityksen tahdissa. Mainio mielialan kohottaja ja vastalääke arjen stressiin!

ti 25.10 Tieni ihmeisiin -ilta. Juha Leskinen kertoo Ihmeiden oppikurssista ja sen tulosta ja vaikutuksesta elämäänsä.

pe 11.11. Viestiä ja ohjausta henkimaailmasta-ilta. Tervetuloa kokemaan hyvän henkimaailman rakkaudellinen läsnäolo. Tuon viestiä ja ohjausta edesmenneiltä läheisiltänne yhteistilaisuudessa, jossa myös henkimaailman parantava ja voimauttava energia on vahvasti mukana. Illan ohjaa Sirpa Raitimo-Jestola.

ti 22.11. jäsenilta +syyskokous

to 8.12. Erillisyydestä ykseyteen, egosta rakkauteeen -ilta. Kati Kanniainen alustaa illan teeman. Keskustelua, kokemuksia, yhteistä jakamista. Lopussa teemme ryhmähoidon, jossa avaamme itseämme pyhään rakkauteen.

ke 21.12. talvipäivänseisaus-Jouluvalkeat

Energiailta ti 18.10.2022

klo 18-21, Vintti, Ketokatu 8

Tervetuloa Energiailtaa kaikki energiahoitajat ja energiahoidosta kiinnostuneet!
Illan aikana jaamme kokemuksia ja tunnelmia tämän hetken energioista, hoitokokemuksia ja teemme toisille lyhyt hoidot. Ilta päätetään yhteiseen ryhmähoitoon, jossa viritetään kaikkien energiat sen hetken taajuuksiin. Otathan mukaan juomapullon ja jooga-alustan

Illan ohjaa Kati Kanniainen. Hinta 20€ sis. iltapalan. Tässä Hetkessä jäsenet 15€.
Ilmoittaumiset Katille ilonvalkeat(at)gmail.com p.0405472739

Astroilta to 17.11.2022

klo 18-21, Vintti, Ketokatu 8

Tervetuloa kaikki astrologiasta kiinnostuneet!
Illan aikana jaamme kokemuksia atrologiasta ja teemme omat astrologiset kartat. Ota tarkka syntymäaikasi mukaan. Katsomme kaikkie nousumerkin ja kuun, jotka avaavat helposti meidän laatua ja haasteita tässä elämässä. Jokainen saa ohjeet oman kartan opiskeluun ja tiedot kartasta sähköposiin.

Ilta on rento ja aivan harrastepohjalla mennään. Lopussa tehdään yhteinen meditaation, jonka intentio on oppia kuuntelemaan sielun ohjausta ja kuuntelemaan sydämen ääntä. Otathan mukaan juomapullon ja jooga-alustan.

Illan ohjaa Kati Kanniainen. Hinta 20€ sis. iltapalan. Tässä Hetkessä jäsenet 15€. Ilmoittaumiset Katille ilonvalkeat(at)gmail.com p.0405472739

Syyskokous
ti 22.11.2022 klo 18.00

Sääntömääräinen syyskokous Vintillä Ketokatu 8. 

Kokouksessa käydään läpi toim mm. toimintasuunnitelma ja talousasrvio vuodelle 2023 ja valitaan toimihenkilöt vuodelle 2023.

Kahvitarjoilu. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Energiahoitaja koulutus  2.-3.12.2022

Olet lämpimästi tervetullut opettelemaan kokonaisvaltaista energiahoitoa, joka vaikuttaa niin fyysisellä, psyykkisellä kuin henkiselläkin tasolla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan
Tässä Hetkessä yhdistykseen.

Jäsenmaksu on 20€ . Jäsenenä saat mm. alennusta ILON Valkeat hyvinvointimessujen lipusta sekä muista yhdistyksen järjestämistä tapahtumista. Jäseneksi voi liittyä ympäri Suomen. Jäsentapaamisia tullaan järjestämään yhdistyksen kasvaessa myös muilla paikkakunnilla. Alussa jäsentapaamiset ovat Oulussa.

Jäseneksi liittyminen