JouluValkeat ti 21.12.2021 klo 18

Tervetuloa viettämään JouluValkeita
Villa Pukkilan ihanaan miljööseen
Hietasaareen, Paattikuja 4.

Illan aikana lauletaan joululauluja. Tehdään Uuden maailman valo -meditaatio.
Sytytetään jouluvalkeat.
Luvassa mukavaa yhdessäoloa huikeissa talvipäivänseisauksen energioissa.
Tilaisuus on ilmainen ja kaikille avoin.

Tilaisuus on ulkotapahtuma, joten reilusti vaatetta päälle.

Glögitarjoilu.
Olet lämpimästi  Tervetullut!

Joka Solulla -leiri


PIKKUJOULU EDITION
pe-ma 3.-6.12.2021
Törmänhovi, Oulainen
Hurjan huikea leiri taiteen parantavasta voimasta saa odotettua jatkoa!

❤ Leirimaksu 60 eur / 40 eur Tässä Hetkessä ry:n jäsenet - maksulla katamme jälleen yhteisiä kuluja (sauna ym tilavuokrat, tarjoilua)
❤ Oman majoituksesi voit varata jo nyt: www.tormanhovi.fi
❤ Ohjelma muotoutuu jälleen orgaanisesti mukaan ilmoittautuvien osallistujien vaikutuksesta
Kokoontuminen taiteen parantavasta voimasta kiinnostuneille tekijöille ja kokijoille luovan elämän energian vapauttamisesta ja virrattamisesta uusiin uomiin. Leirin ohjelma muotoutuu hetkessä kaikkien mukana olevien yhteisestä energiasta. Leiri on päihteetön ja yli 16- vuotiaille.

Luodaan YHDESSÄ – kaikkien leirimaksun maksaneiden kesken -kaikki maksaa, kaikki tekee ja kaikki kokee periaatteella. Kultainen lanka: Joka solulla tässä hetkessä yhteisöllisesti

OHJELMARUNKO MUOTOUTUU LEIRIN LÄHESTYESSÄ
Voit tarjota ohjelmaan myös omaa sisältöäsi kuten erilaisia luovia työpajoja tai esityksiä. Kesäleirin tapaan ohjelmassa voi olla esimerkiksi kuvataidetta, vapaata tanssia ja luovaa liikettä, elävää musiikkia, performansseja, rummutusta, äänimatkoja, hiljentymistä, meditaatiota, seremonioita, hoitoja ja luonnon parantavaa voimaa. Leiriohjelmassa on tilaa ja joustoa hetkessä syntyville ideoille ja lopullisen muotonsa leiri saakin jälleen orgaanisesti tapahtuman aikana. Keskiössä on yhdessä olo ja jakaminen.

YHTEISTYÖSSÄ
Tässä Hetkessä ry, Oulaisten kulttuuritoimi, Törmänhovi sekä useiden eri artistien ja hyvinvointialojen toimijat.

ILMOITTAUTUMINEN ja LEIRIMAKSU
Ilmoittaudu leiri alla olevalla lomakkeella viimeistään ke 1.12.2021. Leirimaksu 60€ (40€ Tässä Hetkessä ry:n jäsenille). Varausmaksun osuus leirin hinnasta on 20 euroa, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa. Leirimaksulla katetaan yhteisiä tarjoilu- ja materiaalikuluja sekä tilavuokria. Lasku leiristiä tulee sähköpostiin.

VARAA ITSE OMA MAJOITUKSESI TÖRMÄNHOVILTA
info@tormanhovi.fi, puh. 040 769 5274 (päivystävä numero). Varatessasi majoitusta mainitse Joka solulla -leiri. Majoitushinnat per vrk (ilman aamupalaa)
hotellihuoneet
1 hh: 55 euroa
2 hh: 80 euroa ja
3 hh: 90 euroa

motellihuoneet
1 hh: 45 euroa,
2 hh: 60 euroa ja
3 hh: 75 euroa


TILAT
Käytössämme on Törmänhovin juhlasali, piha-alue, nuotiopaikka/laavu sekä sauna & palju. (Törmänhovilla on samaan aikaan myös muita varauksia, joten aikataulumme muotoutuu niiden ympärille). Olemme varanneet käyttöömme tilaa myös kaupungin keskustassa sijaitsevalta Oulaisten Olotilalta. Tarpeen mukaan varaamme ohjelmanumeroihin sopivia tiloja myös muualta lähiympäristöstä. Varaamaasi huonetta voit halutessasi käyttää esimerkiksi yksilöhoitojen tekemiseen.

Törmänhovin naapurissa sijaitsevat myös Ratsu-Ateljeen talli ja Wanhan Woiman Perinnekeskus.

Samaan aikaan Oulaisissa järjestetään tulitaidekurssi (pe-su 3.-5.12.) - halutessasi voit sisällyttää kurssin osaksi omaa viikonlopun ohjelmaasi Oulaisissa. Lisätietoja www.jokihelmenopisto.fin juhlasali, tanssilava, nurmialueet, katokset, nuotiopaikka/laavu sekä sauna & palju.

RUOKAILUSTA
Aikatauluun varataan aikaa yhteisille ruokailuhetkille. Periaatteena on, että jokainen ravitsee itsensä. Majatalon puolella on keittiö, jossa voi valmistaa lämmintä ruokaa itsenäisesti tai yhteisöllisesti. Laavulla voi valmistaa ruokaa nuotiolla. Leirimaksuun sisältyy jaettavaksi varattua tarjoilua (kahvia, teetä, hedelmiä, kasviksia, leipää, pähkinöitä yms) - toivomuksia ostoslistalle voit esittää ilmoittautumisen yhteydessä. Halutessamme voimme myös hyödyntää Törmänhovin tilausravintolan palveluita.

SAAPUMINEN
Oulaisten keskustaan on Törmänhovilta matkaa n. 3 km. Autamme tarvittaessa kyyditysten järjestämisessä. Oulaisiin pääsee kätevästi myös junalla tai bussilla (esimerkiksi Oulu-Oulainen 100 km - junalla 1h).

LISÄTIETOJA LEIRISTÄ
Ota yhteyttä myös, jos haluat tulla mukaan valmisteluihin jo ennen tapahtuman alkua.
Anna Koivukangas / Oulaisten kulttuuritoimi anna.koivukangas@oulainen.fi p. 0444793268 TAI
Henna-Riikka Tiri / Kosketus Luontoon henna-riikka@outlook.com p.0407066537

Ilmoittauminen Joka Solulla -leiri

Lämpimästi tervetuloa mukaan Tässä Hetkessä yhdistykseen.

Jäsenmaksu on 20€ ja näin ensimmäisenä vuonna saat jäsenedut vuoden 2022 loppuun asti. Jäsenenä saat mm. alennusta ILON Valkeat hyvinvointimessujen lipusta sekä muista yhdistyksen järjestämistä tapahtumista. Jäseneksi voi liittyä ympäri Suomen. Jäsentapaamisia tullaan järjestämään yhdistyksen kasvaessa myös muilla paikkakunnilla. Alussa jäsentapaamiset ovat Oulussa.

Jäseneksi liittyminen