Ajankohtaista

Ajankohtaista sivulla, jäsenkirjeissä ja somessa julkaistaan Tässä Hetkessä ry:n järjestämiä tapahtumia sekä Jäsenten ja JäsenYritysten tapahtumia sekä Vintillä järjestettäviä tilaisuuksia, joissa on jäsenetu.  Järjestäjä voi itse päättää jäsenedun suuruuden. Ilmoitathan niistä sähköpostiin tassahetkessa.ry(at)gmail.com.
KevätKarkelo pe 24.5. klo 16.00-23.00 Koppanassa 

Lämpimästi tervetuloa viettämään kesänavausta upealle luontopaikalle Koppanan leirikeskukseen. Leirikeskus sijaitsee meren rannalla Natura-alueen vieressä 25 km Oulun keskustasta. Paikka on ihanan rauhallinen ja siellä riittää tilaan monenlaiselle tekemiselle. Rentoa yhdessä oloa, luonnosta nauttimista, pihapelejä, lentopalloa, sup-lautailua, sauna lämpenee, uintia uskaliaille, nuotiopaikka on käytössä. Omat eväät mukaan. Tapahtuma ilmainen ja avoin kaikille.

Ohjelma on vapaata ja tehdää yhteinen rummutus & musisointi seitsemän hujakoilla. Ota oma rumpu ja soittimet mukaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan
Tässä Hetkessä yhdistykseen.

Jäsenmaksu on 25€ . Jäsenenä saat mm. alennusta ILON Valkeat hyvinvointimessujen lipusta sekä muista yhdistyksen järjestämistä tapahtumista. Jäseneksi voi liittyä ympäri Suomen. Jäsentapaamisia tullaan järjestämään yhdistyksen kasvaessa myös muilla paikkakunnilla. Alussa jäsentapaamiset ovat Oulussa.

Jäseneksi liittyminen

Jäsenillat ovat klo 18-20 Vintillä, Ketokatu 8.

Jäsenillat ovat ilmaisia jäsenille ja muille ovimaksu 5€.

Tee- ja kahvitarjoilu.

Mukavaa ja rentouttavaa yhdessäoloa! Keskusteluja ja kohtaamisia.

Lämpimästi Tervetuloa!